Amber

gepubliceerd: november 2023

Amber is een alleenstaande moeder van drie kinderen. Ze bezocht mijn spreekuur vanwege veel pijnklachten. Uiteindelijk bleken de pijnklachten te worden veroorzaakt door stress: er zijn schulden, een flat waar continu geluidsoverlast speelt, haar wasmachine is kapot en er spelen veel psychische klachten, die ook hun bron hebben in haar jeugd. Eigenlijk is ze totaal burned-out met ook een groot wantrouwen in de officiële hulpverlening, omdat die haar al vaker in de steek hebben gelaten.

We hebben het volgende plan gemaakt:
Er moet actief aan de slag worden gegaan met de woonomgeving, want ze zit in een sociale huurwoning die absoluut niet goed is geïsoleerd en waar veel overlastproblemen spelen. Ze heeft ondersteuning nodig om dit proces aan te gaan.
Daarnaast heeft ze, vanwege de overbelasting en fysieke klachten, ook tijdelijke ondersteuning nodig om boodschappen voor haar te doen. Hier gaan wij iemand voor inhuren.

Ze kan op dit moment wel zelfstandig rondkomen, alleen haar schulden lopen door. Hiertoe willen we haar schulden in één keer aflossen.

Vanwege de psychische klachten starten we traumacoaching aan huis, ook zodat zij weer meer kracht en vertrouwen in zichzelf en de samenleving krijgt. In de reguliere ggz heeft zij geen vertrouwen en daarnaast is zij op dit moment niet in staat naar afspraken te gaan.

Daarnaast is er geld nodig voor een wasmachine, vier noise cancelling koptelefoons, een vakantie om bij te komen en een elektrische fiets, zodat zij haar kinderen beter kan vervoeren – want ze heeft geen auto en OV is te duur en de huidige fiets is erg slecht.

Al met al hebben wij een bedrag rond de 8.000 euro nodig om haar holistisch te helpen, zodat zij een nieuwe start kan maken in haar leven. Helpen jullie mee?

*** update ***

Dankzij jullie donaties, kunnen we dit allemaal voor haar gaan regelen!

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te meten en te verbeteren.